Bejegyzések

BO Filmrovat

Friss topikok

Gengszterfilmekről mostanában...

2012.05.14. 17:32 | szenszej95 | Szólj hozzá!

 Szép jó napot!

 

A gengszterfilmek... Régebben csináltak belőle párat, vegyük pl. a legismertebbet, a Keresztapa-filmeket. Legutóbb - 2009-ben - Johnny Depp bújt bankrablóbőrbe, Dilinger-ként. Mostanában két gengszterfilm is forog: a Gangster Squad és a Lawless. 

Utóbbi a cannes-i filmfesztiválon debütál majd, előbbi pedig októberben kerül az amerikai mozikba. Mindkettő briliáns szereplőgárdát vonultat fel. Kezdjük a második filmmel.

Az alkoholtilalom idején játszódó film megtörtént eseten alapul és három alkoholcsempész fivérről - Shia LaBeouf, Tom Hardy és Jason Clarke - szól, akiknek meggyűlik a bajuk a hatóságokkal, akik részt akarnak a hasznukból.

 

A másik "alanyunk" pedig a Gangster Squad

Az itteni szereplőgárda: Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, és Emma Stone...  A sztori kb. annyi, hogy "A Mickey Cohent alakító Sean Penn nehezen érthető akcentussal motyogva bejelenti, hogy régebben keleti-parti gengszter volt, de már Los Angelest uralja, jön Nick Nolte azzal a szöveggel, hogy LA egy bajba jutott nő, akit meg kell menteni, aztán bedobja magát Ryan Gosling és Josh Brolin csapata, hogy elkapják Cohent. Goslingnak persze menet közben még arra is jut ideje, hogy ágyba vigye Cohen cicababáját, akit Emma Stone alakít" - írja az [origo] filmklub. Én kíváncsian várom a filmeket. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr974508269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása