Bejegyzések

BO Filmrovat

Friss topikok

Trailer: The Monuments Men

2013.08.09. 20:40 | szenszej95 | Szólj hozzá!

Kijött az első előzetes George Clooney The Monuments Men című filmjéhez, amiről azt hittük egy komoly második világháborús dráma lesz, de meglepetésünkre azzal szembesültünk, hogy Clooney és Matt Damon már-már az Ocean's-filmek könnyedségét idéző hangulatot teremtenek, és a film időnként vígjátékba csúszik át. Clooney-nak általában nagyon jól áll ez a fajta lazaság, úgyhogy reméljük, most sem fogott mellé.

A film megtörtént esetet dolgoz fel: a háború alatt amerikai művészettörténészekből, muzeológusokból és kurátorokból egy kis csapatot verbuváltak, akik ugyan katonailag egyáltalán nem voltak képzettek, mégis azt a feladatot kapták, hogy hatoljanak be az ellenséges területre, és mentsenek meg minél több műkincset, mielőtt Hitler elpusztíthatná azokat. Clooney és Damon mellett Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Cate Blanchett és Bob Balaban játszik a filmben. A The Monuments Men december 18-án kerül az amerikai mozikba. - origo filmklub

A bejegyzés trackback címe:

https://bofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr435454270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása