Bejegyzések

BO Filmrovat

Friss topikok

Pompeii - Teaser Trailer

2013.08.22. 10:57 | szenszej95 | Szólj hozzá!

Tegnap jött ki az első kép a Kit Harington főszereplésével készülő Pompeii filmhez, ma pedig már az első előzetes is nézhető a Pompeji pusztulását megelőző napokban játszódó történelmi filmhez. A film középpontjában egy rabszolga, Milo (Harington) áll, aki a Vezúv kitörésekor próbálja megmenteni szerelmét, valamint legjobb barátját, egy gladiátort, aki a város kolosszeumában esett csapdába.
A film 2014. február 21-én kerül a mozikba, a fő szerepekben pedig Harington-on kívül Emily Browning, Jared Harris, Kiefer Sutherland, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas és Carrie-Anne Moss lesz látható. A rendező Paul W.S. Anderson(A kaptár sorozat, A három testőr 3D ). - filmtrailer.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://bofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr125470778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása