Bejegyzések

BO Filmrovat

Friss topikok

Készülő film - Django elszabadul /Django Unchained/

2012.06.08. 17:23 | szenszej95 | Szólj hozzá!

Szép jó napot mindenkinek!

Quentin Tarantino nem olyan rég egy új filmbe kezdett: Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára.
A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra…

Az amerikai mozikba még ez év karácsonyán látható lesz, hozzánk csak jövő januárra érkezik majd.

 

 

Még bebiggyesztek ide egy pár képet, jó? :)

!!A BO Filmrovat a Facebook-on!!

Címkék: film trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://bofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr44573992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása