Bejegyzések

BO Filmrovat

Friss topikok

Die Hard 5

2012.06.16. 11:11 | szenszej95 | Szólj hozzá!

 Mint tudjuk, nálunk forog a Die Hard-sorozat ötödik része, ami a 'Drágább, mint az életed' címet viseli. A Die Hard 5-ben Budapest majd az orosz fővárost, Moszkvát fogja alakítani - nem először. Amikor Bruce Willisék éppen nem Budapest utcáit túrják fel, akkor helikobakterekkel lövöldöznek a levegőben...

"Tovább folytatódik a Magyar Honvédség részvételével a Die Hard -- Drágább, mint az életed című film forgatása. A Bruce Willis fémjelezte sorozat ötödik részéhez június 12-én, a hajmáskéri lőtéren vettek fel olyan jeleneteket, amelyekben egy Mi--24-es harci helikopter is fontos szerepet kapott."

Szinopszis:
Az 1988-as Die Hard – Drágán add az életed óta John McClane (Bruce Willis) – aki mindig a rossz helyen és a rossz időben bukkan ugyan fel, ám képességei lévén mégis ő lesz az utolsó talpon maradt ember – a világ összes terroristájának fő ellensége. McClane most élete legnagyobb kihívása előtt áll: Ezúttal nemzetközi terepen kell helyt állnia, amikor régóta elhidegült fiát, Jack-et túszul ejtik egy orosz maffiavezér kiszabadítása közben. Az idősebb és ifjú McClane csakis egymásra számíthat az idegen országban, az életben maradás mellett pedig még a világot is meg kell menteniük egy újabb diktátortól… © filmtrailer.hu

A bemutató hivatalos dátuma: 2013. február 14


Amúgy John Moore, a Max Payne rendezője vezényelheti le a produkciót, őt egyébként maga Willis választotta ki. A forgatókönyvet pedig Skip Woods, a Szupercsapat és a Hitman írója firkantotta.

!!A BO Filmrovat a Facebook-on!!

Címkék: film die hard 5

A bejegyzés trackback címe:

https://bofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr704591801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása