Bejegyzések

BO Filmrovat

Friss topikok

Készülő film - Argo 2

2012.06.01. 21:28 | szenszej95 | Szólj hozzá!

Szép jó estét!

 

Az Argo 2 már régóta készül ugyan, de csak most jutott eszembe, hogy talán ki kellene rakni... No, itt van!

A sztori szerint Balogh Tibi nyolc év után szabadul a börtönből, de kicsit sem változott. Amikor egy japán szindikátus egy magyar társat keres egy rabláshoz, Tibi felajánlja magát és a bandáját. Bodrit, Psychót és a fejlövést csodával határos módon túlélő Tysont újra összetoborozza, hogy megszerezzen egy különleges adathordozót. De amikor számára kiderül, hogy ennek tartalma akár a világ uralmát jelentheti, rögtön változik a szitu, és Tibi be akar szállni a bizniszbe. Közben az amerikai titkosszolgálat, a magyar honvédség, és nindzsa bérgyilkosok erednek a banda nyomába; de a magyar valóságban Tibit nehéz sarokbaszorítani. Őrült hajsza az országon keresztül, fergeteges poénok és egy sztori, ami könnyedén felér az első rész kultjához.


Nohát, a szinopszisból ítélve ígéretes film lesz, és poénokban is bővelkedni fog... Az persze más kérdés, hogy mi sül ki belőle, én várom. Na de hogy szokásos vidi nélkül sem maradjunk, beszúrom ide a werkfilmet és néhány "kalózfilmet", amit a készítők bocsátottak rendelkezésünkre. Enjoy! ;)

 

 

 

 

Címkék: trailer werkfilm argo2

A bejegyzés trackback címe:

https://bofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr854560181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása